OCTOBOX Enterprise

Informatiedruk bij organisaties minimaliseren

OCTOBOX is een softwareplatform waarmee in korte tijd intelligente en krachtige oplossingen gerealiseerd kunnen worden voor het verwerken van grote hoeveelheden gegevens. Hiermee neemt de informatiedruk bij organisaties af. De software is voor meerdere doeleinden toepasbaar. Bekijk hieronder de verschillende processen die we bij klanten hebben ingericht.

Alle processen

 

E-mail processing

OCTOBOX leest functionele e-mailboxen uit (aantallen variërend van één tot oneindig) en analyseert alle inkomende e-mailberichten, inclusief bijlagen. Op basis van deze resultaten worden bewerkingen geautomatiseerd uitgevoerd; bijvoorbeeld vastlegging van metadata, converteren naar PDF of het versturen van een notificatie naar de verzender.

Alles over e-mail processing

 

Netwerkanalyse

Honderdduizenden zo niet miljoenen bestanden zwerven rond over allerlei netwerkschijven. Met OCTOBOX wordt in één keer alles in kaart gebracht en kunnen er met de analysetool vanuit iedere invalshoek subsets gecreëerd worden waarop dieper kan worden ingezoomd. Tot aan het vinden van specifieke woorden of patronen binnen een document.

Netwerkanalyse uitgelegd

 

Portals en webformulieren

Een webformulier is een populair medium om de bezoeker van een portal zelf alle benodigde informatie te laten invoeren. Het systeem voert real-time controles uit zodat de kwaliteit van de gegevens optimaal is. Maar welke ‘vervuiling’ komt er nog in het achterliggende systeem terecht en hoe voorkomen we dat?

Schone zaak

 

Functionele e-mailbox rationalisatie

Weten we welke postbussen er in gebruik zijn en wat het verkeer daarop is? Kunnen postbussen worden samengevoegd of zelfs gewoon opgeheven? Het antwoord daarop is meestal verbluffend. Met OCTOBOX Crawler wordt het verkeer in kaart gebracht. Voor één of meerdere postbussen tegelijk.

start met opruimen

 

Slimme postkamers

Nog steeds is papier een veelgebruikt medium. OCTOBOX beschikt over alle benodigde functionaliteit voor het verwerken van documenten en kan zich meten met de meest gerenommeerde ‘slimme digitale postkamers’. Alleen: OCTOBOX is niet enkel slim, maar leert ook dagelijks bij.  Het gebruik van de smart-database maakt de automatische validatie alsmaar intelligenter.

over scannen

 

Anonimiseren

Met de anonimiseringstool kunnen de in- en uitgaande informatiestromen snel AVG-proof gemaakt worden. Of het nu gaat over informatie in een mailbericht, bijlagen (zelfs bestanden in een zip-file), gescande of digitale documenten. Wát er afgelakt wordt, is bepaald aan de hand van de rol of functie van de lezer.

 

Aflakken maar

 

En nog veel meer…

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Door de uitstekende samenwerking met onze klanten levert Iedere realisatie weer nieuwe ideeën en bouwstenen op. Zoals het (automatisch) anonimiseren van uitgaande WOB-informatie of het classificeren van inkomende documenten op basis van de Gemma-lijst of je eigen selectielijst.

 

Benieuwd naar wat OCTOBOX voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend naar de mogelijkheden!