E-mail processing

De meerwaarde

De meerwaarde van e-mail processing

De hoeveelheid inkomende e-mails bij overheidsinstanties en bedrijven is omvangrijk en complex. Handmatige verwerking van e-mails en bijlagen is tijd- en geldrovend en de foutgevoeligheid is hoog. Iedere onvolledigheid klinkt door in het achterliggende proces. Het automatisch verwerken van inkomend e-mailverkeer neemt deze belemmeringen weg. Organisaties kunnen hun bedrijfsvoering en dienstverlening met e-mail processing naar een hoger niveau brengen. Met betrouwbaarheid, continuïteit en kostenreductie als grootste voordelen.

De werking

E-mail processing is de geautomatiseerde ontvangst en verwerking van binnenkomende e-mailberichten. Een goede analyse van inkomende e-mails (en bijlagen) is essentieel voor het bepalen van de juiste vervolgstappen. Per soort bericht wordt automatisch bepaald wat ermee moet gebeuren: van een verzoek aan de zender om aanvullende gegevens, het toevoegen van metadata aan het ontvangen bestand tot de doorzetting naar de achterliggende bedrijfsprocessen.

Binnen de organisatie komen mensen en informatie hierdoor op de juiste plek en het juiste moment samen. Zo worden dienstverlening en bedrijfsvoering naar een hoger niveau getild, binnen de kaders van verantwoording en wet- en regelgeving.

OCTOBOX is AVG-proof.

Alle toepassingen

 

Benieuwd naar wat OCTOBOX voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend naar de mogelijkheden!