Slimme postkamer

Bijna iedere organisatie maakt gebruik van een ‘digitale postkamer’. Documenten, zoals inkomende post of bestaande dossiers, worden gescand, voorzien van metadata en tenslotte aangeboden aan een achterliggend systeem of digitaal archief. Bij OCTOBOX werkt dat anders.

Omdat OCTOBOX uitgaat van de platformgedachte worden alle verwerkingsregels centraal vastgelegd. Ongeacht of een te verwerken document uit een portal, e-mailbericht, smartphone of een documentscanner komt, het toepassen van de controleregels, het verrijken van de metadata en eventueel converteren naar het gewenste bestandsformaat staat los van de bron.

Slim

Iedere keer dat een document verwerkt wordt, is dat voor OCTOBOX een kans om ‘bij te leren’. De kennis die hiermee wordt opgebouwd is vanzelfsprekend beschikbaar voor alle kanalen. Dat is de kracht. Steeds meer klanten die OCTOBOX gebruiken voor de verwerking van e-mail berichten en -bijlagen sluiten hun scanners aan op het platform. Dit leidt tot eenduidig en efficiënt beheer van álle informatiestromen, ook de papieren.

Alle toepassingen

 

Benieuwd naar wat OCTOBOX voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend naar de mogelijkheden!